Fellinco

Wie is Fellinco

Fellinco is een jong en dynamisch bedrijf met toch zeer veel ervaring. Wij richten ons op het verzorgen en organiseren van opleidingen op het gebied van de Eerste Hulp, BedrijfsHulpVerlening en de Zwembranche. Daarnaast bieden wij onze kennis en diensten op deze gebieden aan ter ondersteuning van de organisaties die onze klant zijn.

Tegenwoordig zijn zowel het bedrijf als het aantal en soorten opleidingen nog steeds groeiend.

Ria Fellinger

Ria is begonnen in de medische zorg. Na een aantal jaren full-time moederschap heeft ze de draad weer opgepakt door de opleiding Eerste Hulp Instructeur aan de Fontys Hogeschool te Eindhoven af te ronden. Zij is daarna een aantal jaren actief geweest binnen EHBO verenigingen. In 2004 is zij als freelancer begonnen met het geven van cursussen voor diverse bedrijven. Naast de Eerste hulp is Ria al vele jaren actief binnen de zwemwereld. Na de nodige opleidingen is ze betrokken geraakt bij diverse activiteiten binnen de KNZB en het Nationaal Platform Zwembaden. Ria is docent en examinator voor alle eerste hulp en zwemopleidingen.

Frank Fellinger

Frank heeft na zijn opleiding aan de Hogeschool Rotterdam vele jaren binnen de Safety en Security branche gewerkt in commerciële functies. Na een reorganisatie bij het bedrijf waar hij werkte als commercieel manager is hij met zijn vrouw Ria Fellinco gestart. Door zijn jarenlange ervaring binnen het bedrijfsleven is hij de geschikte partner voor uw vragen op het gebied van veiligheid. Ook Frank is al jaren actief binnen de zwemwereld en heeft de nodigde opleidingen bij de NPZ en KNZB gevolgd. Hij is docent en examinator voor de zwemopleidingen en is daarnaast als Consultant actief.

Onze doelstelling

Wij hebben als doelstelling de cursist door een praktische en stimulerende lesinvulling de gewenste en noodzakelijke vaardigheden bij te brengen welke nodig zijn voor de uitvoering van taken op het gebied van veiligheid en in de zwemsport.

Erkenningen en aangesloten instanties

Wij zijn als opleidingsinstituut door diverse instanties erkend en werken volgens de richtlijnen van:

logoRK