Basiscursus bhv e-learning met praktijkgedeelte

 

Naast de reguliere bhv-basiscursus waarin theorie en praktijk via contactonderwijs worden aangeboden, biedt Fellinco de mogelijkheid een bhv-cursus te volgen door een combinatie van e-learning met een praktijkdeel. De inhoud van de cursus is gelijk aan de reguliere basiscursus bhv.

Met onze bhv e-learning kunnen cursisten het theoriedeel van de bhv-cursus volgen op hun computer, smartphone of tablet. Het praktijkdeel volgen ze bij hun NIBHV-opleider of op locatie (in-company).

E-learning bhv

De bhv e-learning biedt een rijke leeromgeving waarin cursisten leren hoe ze de bhv-taken moeten uitvoeren. Zij kunnen zelf hun leerroute kiezen en in hun eigen tempo leren op ieder moment van de dag op de werkplek, thuis of in de trein.

Teksten, instructies, video’s, animaties, vragen en opdrachten en feedback leiden de cursist gemakkelijk door de inhoud. Elke onderdeel wordt afgesloten met een e-learning toets, die de cursist zo vaak kan maken als nodig is. Hun voortgang is op elke moment in te zien en het programma houdt op een overzichtelijk manier bij wat cursisten hebben afgerond en wat ze nog moeten doen.

Een jaar lang toegang

Cursisten hebben een jaar lang toegang tot de e-learning, zodat zij hun bhv-vaardigheden op peil kunnen houden.

Groepsgrootte

6 – 12 personen

Duur

6-8 uur E-learning
8 uur Praktijkdeel

Toelatingseisen

Er zijn geen toelatingseisen, iedereen kan deelnemen.
Cursisten moeten de e-learning toets(en) hebben gehaald om toegelaten te worden tot het praktijkdeel. Als dat niet het geval is, zijn ze onvoldoende voorbereid op het oefenen van de competenties en is het gewenste resultaat niet te halen binnen de beschikbare tijd voor het praktijkdeel.

Locatie

De organisatie waarvoor de opleiding gegeven wordt, dient zelf te zorgen voor een geschikte locatie.
Een geschikt locatie bevat één of meerdere ruimten waar zowel theorie als praktijk gelegenheid is voor een groepsgrootte van max. 12 personen per ruimte. De ruimten dienen goed geventileerd en schoon te zijn (i.v.m. oefeningen op de grond).
In verband met het oefenen met blusmiddelen, dient er tevens een afgeschermde ruimte, buiten rondom of in de nabijheid van het pand, beschikbaar te zijn waar open vuur toegestaan en mogelijk is. Bijvoorbeeld een deel van het eigen de parkeerterrein.

BHVopleiding